Kādi randiņi ir NEgarlaicīgiem cilvēkiem

Ziniet, kāda ir noslīpēta virsma? Jā, pareizi, slidena! Un tieši tādi paši ir tie slīpētie vīrieši. Slideni tipi!

Jūties vīlusies, kad randiņā Tevi uzaicina iedzert tikai kafiju kafejnīcā (negaršīgu kafiju)? Slow down, baby! Iespējams, ka viņš Tev pats savām rokām pagatavos gardas vakariņas... Un brokastis!

Tu izstāsti viņam, ka painteresējoties pie kopīgiem paziņām esi noskaidrojusi, ka viņu dēvē par foršu un labu cilvēku. Uz ko viņš, smejoties atbild, lai pasaki, kurš tā ir teicis, lai varētu tam cilvēkam pateikties, ka ir ticis "izručīts"! Tu nolādē vīriešu solidaritāti un turpmāk nolem uzticēties tikai sev.

Neskaties uz viņu, kā nokritušu no Mēness, kad viņš piedāvā Tev aplūkot gandrīz pagājušā gadsimta bildes no ceļojuma, kur viņš 20 dažādos veidos ir nobildējies, turot rokās krabjus. Tas ir iegansts, lai beidzot piesēstos tuvāk!

Tu pamosties naktī vai jau rītā (pēc izdzertā vīna nevar saprast) un saproti tikai to, ka aizgāji gulēt viņam blakus, bet viņš vairs nav redzams aiz gultas horizonta? Necel paniku, neej viņu meklēt, viņš nav izlecis pa logu, viņš ir viesistabā uz dīvāna. Pierastie vecpuišu niķi, vislabāk izgulēties uz neērtām mēbelēm, pie ieslēgta televizora. + Uzdāvini viņam normālu segu, jo viņējā ir tieši tik bieza, lai pavadītu vientuļas naktis Aļaskā, nevis gulētu ar karstu sievieti blakus!

Viņš prot parūpēties par suni un viņa mājās eksistē dzīvotspējīgi telpaugi. Tā ir laba zīme un cerības stars. Iespējams, ka viņu var izaudzināt par atbildīgu vīrieti!

Pie viņa gultas stāv grāmata ? Iespējams, ka tā ir tikai butaforija, lai liktos blakus šim zinātkārajam un izglītotajam gudriniekam! Paskaties ZEM gultas! Varbūt tur ir kaudze ar Playboy un papīra salvetēm.
... Nu un ja nav, tad liecies vien blakus.

Mirklī, kad viņš Tev parāda lāci, ko ir nomedījis, saproti, ka "Tu, žubīt, esi sīka vienība, viņa mednieka prasmēm!"

Viņš sevi sauc par egoistu? Tas nav nekas tāds, par ko melot. Tici, viņš, tāds tiešām ir.

Gatavojot ēst viņam patīk eksperimentēt un vadīties pēc sajūtām kombinācijās? Hmm.. Varbūt viņš ir tik pat kreatīvs arī citās nozarēs?

Viņš atklāj, ka vasarā staigā bez apakšbiksēm. Tu atklāj, ka arī tā mēdz darīt. Forši, starp jums ir kaut kas kopīgs. Šis fakts raisa cerības.

Sarunas ar viņu ir provokatīvas un viņš uzdod nerātnus jautājumus? Nemulsti, bet novērtē, ka beidzot ir kāds, ar ko var interesanti parunāties.

Tu aizdomīgi paskaties uz saņurcīto pledu, kas mētājas uz mašīnas aizmugurējā sēdekļa. Viņš apgalvo, ka tur guļot suns. Atviegloti nopūties mirklī, kad redzi, ka tik tiešām suns ielec mašīnā un iekārtojas uz pleda.

Brokastīs viņš piedāvā ēst putru vai olas. Tu izvēlies olas. Viņš vaicā- cik? Tu atbildi- divas! Viņš jau lēnām slidina šķīvi tuvāk jostas vietai, kad Tu izsaucies: " Vistu, protams!"

Tev kopumā patika randiņš? Nekad to neatklāj!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru