If God is a DJ Life is a dance floor..

Pēdējā laikā manas ausis atsakās uzklausīt visas tās vaimanas par mīlas likstām, par pamešanu un iegūšanu, strīdiem un tauriņiem vēderos.. Ar sakostiem zobiem tēloju psihologu un cenšos atbalstīt ikvienu, kas vēlas uz mana pleca paraudāt vai maigi pasmaidīt man pretī. Gana izsāpēts un baudas izjusts uz pašas ādas, lai tagad noslēgtos pasaulē, kas domāta vien man un manas labsajūtas vairošanai. Tas nenozīmē, ka vīriešiem manā dzīvē vairs nav silts stūrītis atvēlēts. Tas nozīmē, ka dzīvoju un vēlos dzīvot bez saspringuma. Pirmais solis, lai neieslīgtu depresijā un atmiņu važas nesaistītu mani, bija neklausīties visas tās mīlas balādes, kuras sastāda 90% no visas pasaulē uzražotās mūzikas. Protams, tas vienmēr būs aktuāli dziedāt par mīlestību, kas sāp līdz kaulam un liek triekties ar dūrēm akmens mūros, jo gandrīz ikviens dzīvē ir sastapies ar šīm jūtām. Un ko publika pieprasa, tas iet gaisā uz urrā! Bet kam, pie velna tas ir vajadzīgs? Patiesi laba tāda veida mūzika un aizkustinoši vārdi, kas paņem savā varā ir dziesmām ar patiesiem tekstiem, kas rakstīti caur autoru emocijām, ciešanām. Ik reizi, noklausoties šādu dziesmu Tu it kā izdzīvo šo nelaimīgo stāstu caur sevi. Izfiltrē cita cilvēka sāpes caur sevi. Tā atstāj ogles gruzdam paša sirdī, domas aptumšo pelnu mākonis..
Šāda mūzika, patiesībā, ir ļoti nomācoša un spēku atņemoša, tādēļ, jau kādu laiku atsakoties to klausīties, dzīve viennozīmīgi sāk krāsoties košākās krāsās.
Jau kādu laiku plānoju ieviest sev -dont worry, be happy- dziesmu sarakstu. Un klausīties tikai tās, kas ceļ spārnos, liek priecāties par sauli aiz loga un dod neizsmeļamus spēka resursus, lai viss mazsvarīgais arī tiktu uztverts kā mazsvarīgs, jo bieži vien sanāk savu dārgo laiku pazaudēt tikai tādēļ, ka neesi pareizi izvērtējis prioritātes.
Tas nu būtu pirmais solis, lai izskaustu pirmās novecošanās pazīmju risku.. Hahah.. Par nākamajiem soļiem ceļā uz harmoniju un saldās dzīves baudīšanu jūs informēšu nākamajā stāstā. Iespējams, jau drīz.. Bet līdz tam, esiet laipni aicināti komentārā pievienot kādas dziesmas nosaukumu, kas atbilst mana izveidojamā playlista kritērijiem!

1 komentārs:

  1. Pati īpeši neklausos pozitīvo mūziku, bet, ja sagribās, tad bliežu uz kaut ko nomierinošu un viss-ir-kārtībā mūziku :)
    Harry Nilson - Coconut
    Starsailor - Good Souls
    Evenings - Babe
    Yppah - It's Not The Same
    Archive - So Few Words
    A Tribe Called Quest - Can I Kick It?
    -----
    Ceru, ka šis tas noderēs, Ramona.

    AtbildētDzēst